Съпругата на Сергей Станишев - Моника, сияе  с чисто нова

...
Съпругата на Сергей Станишев - Моника, сияе  с чисто нова
Коментари Харесай

Жената на Сергей Станишев сияе с нова визия

Съпругата на Сергей Станишев - Моника, сияе  с чисто нова визия. Половинката на някогашния министър председател е влезнала в ролята на модел и е снимала професионална фотосесия пред обектива на един от най-популярните фотографии в светските среди – Костадин Кръстев – Коко, писа " Ретро “.

От фрагментите се вижда, че Моника е претърпяла цялостна образна промяна. Тя е скъсала дефинитивно с късата прическа и към този момент се носи с дълга до кръста грива на едри букли като на амазонка. Станишева, която през този май ще навърши 52 години, е претърпяла и някои фини усъвършенствания по лицето си. От фотосите си проличава, че кожата й е доста освежена и по нея липсват всевъзможни недостатъци и бръчки.

Очевидно обаче експертите, на които се доверява, работят с мярка и са постигнали стремежи от нея натурален резултат.

Станишева постоянно е впечатлявала с манекенски ограничения въпреки да е родила четири деца. Тя е майка на пораснали наследник и щерка от първия си брак с починалия банкер Венцислав Йосифов. След развода с банкера тя открива любовта в лицето на Сергей Станишев. През май те ще честват 10 години благополучен брак, което съгласно българска традиция се назовава " розова женитба “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР